Boeket, bloemen en bloemstuk en accessoires

Boeketten, bloemen en bloemstukken

Mr Bouquet maakt uw boeket of bloemstuk op maat, volgens uw wens en voor u ter plekke gemaakt. Kan u niet zelf langskomen? Bestel via de Winkel of telefonisch +32499336207, wij brengen uw boeket of bloemstuk aan huis of naar het door u gewenste adres. Er is minstens drie keer per week aanvoer van een selectie verse snijbloemen.

Ons bloemenaanbod wordt tijdens het voorjaar aangepast met biologisch en lokaal gegroeide bloemen waaronder ook eet- en theebloemen en kruiden van #Fermbio (voorjaar tot herfst).  Deze bloemen groeien in open lucht en de beschikbaarheid hangt mee af van de weersgesteldheid.  Waarom biologisch? Bijna alle bloemen en planten die op de reguliere veiling worden aangeboden zijn behandeld (pesticiden, fungiciden…) en bevatten in meer of mindere mate resten van die producten waardoor ze niet geschikt zijn voor menselijke consumptie.  (https://www.bewustverbruiken.be/artikel/waar-blije-bloemen-kopen)

Bloemstukken op maat en naar eigen voorkeur (ingetogen, op toon, flamboyant, eigenzinnig, klassiek, kleurrijk, …) voor iedere gelegenheid. Graag minimaal 24 uur vooraf bestellen. Wij bepalen samen met u de samenstelling en/of bloemenkeuze van een bloemstuk. Bij bloemwerk voor begrafenis of afscheidsdienst zorgen wij ervoor dat het stuk op tijd, voorafgaand aan de dienst, op de gewenste locatie staat.

Eigentijds glaswerk

Dutz mondgeblazen glas. Trendy vazen en potten in een eigentijds ontwerp, geproduceerd in Europa. Iedere vaas of pot is uniek omdat ze is mondgeblazen en handgevormd.

Diverse wenskaarten

KATHINGS wenskaarten

Ruime selectie wenskaarten voor verjaardag, beterschap, geboorte, en straks ook voor de kerst …. ‘Made in Antwerp’ topproduct, geprint middels groene energie, met plantaardige inkten op FSC gerecycleerd papier.

Pop-out cards Grappig vormgegeven figuren, gelaserd in dun hout. Monteer ze zelf tot een 3D figuurtje. Een wenskaart met karakter… ook voor de kerst.

Growing Paper Handgeschept papier met daarin verwerkt, zaadjes van bloemen en planten. Je kaart krijgt een nieuw leven wanneer je ze – geheel of in stukjes – in de grond steekt. verkrijgbaar als boekenlegger, bloemenkaartje (tag) of wenskaart met envelop.

In huis gemaakte bloementags van oude foto’s en eigen opnamen.

Kabloom Seedbom

Throw it grow it‘. Een houder uit gerecycleerd papier in de vorm van een granaat, gevuld met een mengsel van bio-compost en zaden van wilde bloemen. Van ©kabloom, beschikbaar als Lovebom (vergeet-me-nietjes), Pollinator Beebom (bloemen speciaal voor bijen), Butterflybom (vlinder vriendelijke bloeiers), Wilderbom, Cornflower Power (korenbloem), Featherbom en Urban bloomer (voor de stadstuin).