Abonnement

Deze slideshow vereist JavaScript.

Wilt u regelmatig of liever af en toe een mooi boeket bloemen thuis geleverd hebben? Sluit dan een abonnement af, helemaal op uw maat.

We spreken vooraf een aantal dingen af zoals formaat, kostprijs, de duur of het aantal leveringen en tijdstip van thuislevering.

Mr H Bouquet biedt standaard drie formaten aan, klein (S), gemiddeld (M) of groot (L).

… u koopt de bloemen, wij geven de vaas cadeau (de beschikbare vaas kan afwijken van de afgebeelde vazen op de foto’s)

Bij het afsluiten van een abonnement van minimaal 12 leveringen – bijvoorbeeld om de twee weken gedurende een half jaar – krijgt u een vaas. Deze actie geldt éénmalig per afleveradres.

Abonnementen binnen postcode 2000, 2018, 2060 en 2140 Antwerpen, postcode 2100 Deurne en postcode 2600 Oud Berchem (binnen de Singel) worden gratis geleverd. Indien u op het afgesproken tijdstip niet aanwezig bent laten wij uw boeket achter bij een buur, u vindt dan hierover een briefje in uw bus.

Proefperiode

U heeft de mogelijkheid om tot de derde levering onmiddellijk het abonnement stop te zetten en dit zonder bijkomende kosten. U krijgt het tegoed binnen een termijn van vier weken teruggestort.

*Vazen worden niet teruggenomen. Bij het vroegtijdig beëindigen van uw abonnement wordt de prijs van de vaas verrekend met het nog open staande saldo. Het soort vaas is mee afhankelijk van de beschikbaarheid in de winkel en bij de fabrikant en kan afwijken van de getoonde vazen.

De samenstelling van de boeketten varieert en is afhankelijk van het aanbod en de seizoenen. Wij werken onder andere samen met een lokale bio-kweker en kunnen tijdens ‘het seizoen’ – op vraag – ook boeketten met uitsluitend bio-bloemen of theebloemen leveren. Leveringen worden pas uitgevoerd na betaling.

Bij het aflopen van uw abonnement wordt dit NIET automatisch verlengd. U krijgt bij uw laatste levering wel een uitnodiging tot het vernieuwen van uw abonnement.

Zin in een abonnement? Loop even langs in de winkel of geef hier je gegevens op.