Bloemen en accessoires

Bloemen, boeketten en bloemstukken

In huis gemaakte boeketten, volgens wens en voor u ter plekke gemaakt. Minstens drie keer per week verse aanvoer van snijbloemen. Seizoensgebonden (#Fermbio, van voorjaar tot herfst) biologisch en lokaal gegroeide eet- en theebloemen en kruiden. (https://www.bewustverbruiken.be/artikel/waar-blije-bloemen-kopen) Bloemstukken voor iedere gelegenheid, graag 24 uur vooraf bestellen. Een boeket of vaas schenken? Wij leveren aan huis!

Gewoon natuurlijk.

Vanaf mei 2018 bieden we ook biologisch en lokaal gekweekte snijbloemen en eet- en theebloemen van Fermbio. Waarom biologisch? Bijna alle bloemen en planten die op de reguliere veiling worden aangeboden zijn per definitie behandeld (pesticiden, fungiciden…) en bevatten in meer of mindere mate resten van die producten waardoor ze niet geschikt zijn voor menselijke consumptie. http://mrhbouquet.be/ferm-was-juffer/

Eigentijds glaswerk

Dutz mondgeblazen glas. Trendy vazen en potten in een eigentijds ontwerp, geproduceerd in Europa. Iedere vaas of pot is mondgeblazen en handgevormd.

Zie ook onze aanbieding van Dutz-vazen in combinatie met een bloemenabonnement. http://mrhbouquet.be/abonnementen-info/

Diverse wenskaarten

Pop-out cards Grappig vormgegeven figuren, gelaserd in dun hout. Monteer ze zelf tot een 3D figuurtje. Een wenskaart met karakter… ook voor de kerst.

Growing Paper Handgeschept papier met daarin verwerkt, zaadjes van bloemen en planten. Je kaart krijgt een nieuw leven wanneer je ze – geheel of in stukjes – in de grond steekt. Boekenlegger, bloemenkaartje of wenskaart met envelop.

In huis gemaakte bloemen- en wenskaarten van oude foto’s en eigen opnamen, verwerkt tot een sfeervolle kaart.

Seedbom

Throw it grow it. Een houder uit gerecycleerd papier in de vorm van een granaat, gevuld met een mengsel van bio-compost en zaden van wilde bloemen. Lovebom (vergeet-me-nietjes), Pollinator Beebom (bloemen speciaal voor bijen), Butterflybom (vlinder vriendelijke bloeiers) en Urban bloomer (voor de stadstuin). Van ©kabloom.